Het verhaal van Alfonso van Noord: van strijden naar succes

Voor Alfonso Noord begint er langzaam weer een zonnetje te schijnen. Vele jaren wist hij niet goed wat hij moest met zijn leven. Van huis uit heeft hij niet veel steun gevoeld. Muziek was waar zijn passie lag, maar een leven in de muziek en jezelf onderhouden was niet voor hem bestemd. Dit leverde veel strijd op en maakte dat Alfonso al vroeg zijn ouderlijk huis verliet voor een onzekere toekomst.

Succesverhaal Alfonso Zuidema

Een onzekere toekomst

Alfonso ging wel naar school, maar als Game Artist was het moeilijk werk te vinden. Wat volgde was een wereld met verkeerde keuzes, geen of weinig inkomen en geen warm dak boven zijn hoofd. Slaapplekken had hij wel, maar een vaste verblijfadres was moeilijk.

In verschillende steden probeerde Alfonso een nieuwe start te maken, maar goed bedoelde initiatieven bleken vaak niet goed bedoeld. Het vertrouwen om weer werk op te pakken werd erg geschaad.

Een nieuwe start in Hilversum

Totdat Alfonso in Hilversum ging wonen. Hier kwam hij de liefde tegen, kreeg een warm dak boven zijn hoofd en vond rust. Wat nog ontbrak was een leuke baan, zodat hij ook meetelde in de maatschappij. Via Buro naar Werk ging hij aan het werk als renovatiesloper. Dankzij de gemeente Hilversum behaalde hij het nodige VCA-B certificaat en begon hij aan zijn nieuwe baan.

Dankzij de inzet van Everyday Heroes is het voor Alfonso mogelijk om zijn rijbewijs te behalen en zijn nieuw ingeslagen richting tot een groot succes te maken.

Succesvolle toekomst

Alfonso heeft het plezier weer gevonden, gaat iedere morgen met de trein naar het werk en is opgenomen in het team. Hij zit zo goed op zijn plek, dat hij (ook dankzij de gemeente Hilversum) zijn DAV certificaten (asbestsaneerder) gaat behalen. Hierdoor heeft hij nog meer kans op werk en aan het werk te blijven.

Wat nog ontbrak was een rijbewijs. Dankzij de inzet van Everyday Heroes is het voor Alfonso mogelijk om zijn rijbewijs te behalen en zijn nieuw ingeslagen richting tot een groot succes te maken. Hierdoor kan hij zich nog beter ontwikkelen in zijn werk als renovatiesloper, met meer kans op werk en een betere toekomstperspectief.